Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Πιτσάκη

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 8 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με μία εφημερίδα «Δημοσιογράφος» στο χέρι και με πολλές αξέχαστες αναμνήσεις, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία τον δημοσιογράφο και εκδότη Γιάννη Πιτσάκη, που έφυγε ξαφνικά, προδωμένος από την καρδιά του, το απόγευμα της Παρασκευής.

Πάρα πολύς ο κόσμος στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγιου Δημητριου στο Ανυφι, σήμερα το απόγευμα.

Κηδεία Γιάννη Πιτσάκη

Ο 71χρονος Γιάννης Πιτσάκης έπαθε ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπου δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του.

Ο Πουλλακιδιώτης δημοσιογράφος έχει σημαδέψει με την πένα του την τοπική δημοσιογραφία για περισσότερο από μισό αιώνα. Ξεκίνησε την καριέρα του συνεργαζόμενος με τοπικές εφημερίδες, όπως η «Αναγέννηση» του Ρηγόπουλου, το «Θάρρος» και τις «Ειδήσεις» του Καλκάνη. Εργάστηκε στην ΕΡΤ όπου και είχε καλύψει το σκάνδαλο Κοσκωτά, καθώς επίσης και στον ΑΝΤ1.

Κηδεία Γιάννη Πιτσάκη

Είχε εκδώσει το περιοδικό «Καιροί» και την 15θήμερη εφημερίδα «Ελευθερία». Από το 1995 μέχρι και σήμερα ήταν ο εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας «Δημοσιογράφος».

Αγαπούσε πολύ τον έντυπο τύπο, ξεχωρίζοντας για τα ιδιαίτερα παραπολιτικά σχόλιά του. Η δημοσιογραφία της Αργολίδας θα είναι φτωχότερη χωρίς αυτόν...

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.