Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τεχνοκράτη πρόεδρο στη ΔΕΥΑΝ και περιβαλλοντική μελέτη για τη Καραθώνα ζητά ο Λαμπρόπουλος

Ποιές θα είναι οι πρώτες του προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 2 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τις πρώτες του παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο από Σεπτέμβρη που θα αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου αποκάλυψε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Σε αυτές περιλαμβάνονται ο διορισμός τεχνοκράτη προέδρου στη ΔΕΥΑΝ και οι εκπονήσεις μελετών για το νερό που πίνουμε και για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τα σκουπίδια της Καραθώνας.

Ο ίδιος σημειώνει:

«Η πρώτη πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου θα είναι ο διορισμός Προέδρου στη ΔΕΥΑΝ τεχνοκράτη - επιστήμονα και η σύνταξη από αυτόν μελέτης προκειμένου να καταναλώνουμε πόσιμο και καθαρό νερό, χωρίς μπαλώματα στο δίκτυο ύδρευσης.

Επισης η σύνταξη μελέτης από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο για τις περιβαντολλογικες επιπτώσεις στην Καραθώνα από την συνεχή τοποθέτηση απορριμμάτων στην δημοφιλέστερη παραλία μας.

Πρεπει επιτέλους να δοθεί λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα .Και γιατί όχι να γίνει για αυτά τα φλέγοντα θέματα δημόσια διαβούλευση - συζήτηση όπως έγινε για το ιστορικό μας πάρκο».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.