Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέτρος Τατούλης

Τατούλης: Ο Γόντικας προσπαθεί να στηρίξει τον κ. Νίκα πετώντας την μπάλα στην εξέδρα

Τι απαντά ο πρώην περιφερειάρχης στα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Καλά κρατεί η κόντρα του Πέτρου Τατούλη με τον Νίκο Γόντικα, με τον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου να απαντά στην τελευταία συνέντευξη που παρέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες αιτιάσεις και αποκαλώντας για ακόμα μια φορά τον κ. Γόντικα ως «δεκανίκι του Νίκα».

Όπως σημειώνει στην απάντησή του ο κ. Τατούλης:

«Τη χρονική στιγμή που στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν πολύ σοβαρές καθυστερήσεις και αρνητικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν άμεσα τα συμφέροντα των πολιτών και την προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας και ενώ η κυβέρνηση κωφεύει και η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα είναι εντελώς απούσα, ο κ.Γόντικας …θυμήθηκε την Αναπτυξιακή Εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.»

Τη χρονική στιγμή που η ανεργία καλπάζει, που δεν έχουν ανοίξει ακόμα ούτε το 50% των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων, που οι αγρότες μας έχουν υποστεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα, που η παραβατικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε συγκεκριμένες περιοχές, που η έλευση του φυσικού αερίου είναι περισσότερο επισφαλής από ποτέ, που η Πελοπόννησος κινδυνεύει να γεμίσει σκουπίδια και που ο κ.Νίκας έχει επιδείξει την αυταρχική πολιτική πρακτική του απαξιώνοντας τα Συλλογικά Όργανα της Περιφέρειας, ο κ.Γόντικας ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο αντί να ασκήσει σκληρή κριτική στον «εκλεκτό» του κ.Μητσοτάκη, τον «επιπλήττει» απλά… γιατί δήθεν συγκαλύπτει τις «αμαρτίες» του κ.Τατούλη.

Τη χρονική στιγμή που η παράταξη μας καθημερινά αποκαλύπτει στους πολίτες τον αυταρχισμό και τον αδιαφανή τρόπο διοίκησης του κ.Νίκα, εμφανίζεται «το δεκανίκι του» προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και αποκαλύπτει… δήθεν οικονομικά στοιχεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας «Πελοπόννησος Α.Ε.», συνεχίζοντας την γκεμπελίστικη νοοτροπία του με στόχο να σπιλώσει και να συκοφαντήσει για μία ακόμα φορά τον Πέτρο Τατούλη και την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε συγκεκριμένα στοιχεία:

  • Η Αναπτυξιακή Εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.» δεν είναι ιδιοκτησία ούτε του κ.Νίκα, ούτε του κ.Τατούλη. Διέπεται από συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, έχει εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο και η μετοχική της σύνθεση είναι 50% η Περιφέρεια Πελοποννήσου και 50% η ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Πελοποννήσου.
  • Οι ισολογισμοί της Αναπτυξιακής Εταιρείας «Πελοπόννησος Α.Ε.» έχουν δημοσιοποιηθεί σύμφωνα με τον νόμο, έχουν ελεγχθεί από αρμόδιους ορκωτούς λογιστές και έχουν εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Οι προγραμματικές συμβάσεις που δήθεν …αποκαλύπτει ο κ.Γόντικας, είναι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι οποίες έχουν ελεγχθεί από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε όλα τα στάδια υλοποίησης τους και έχουν εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο.
  • Οι προγραμματικές συμβάσεις έχουν αναρτηθεί και έχουν δημοσιοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Διαύγεια όπως άλλωστε προκύπτει από τους σχετικούς ΑΔΑ (Αριθμός Διαδικτυακής Ανάρτησης).

Ποια είναι λοιπόν η μεγάλη αποκάλυψη του κ.Γόντικα; Ποια είναι τα «κρυφά» στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα; Πόσο πιστεύει ότι θα συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πολίτες;

  • Σε ότι αφορά τα οικονομικά στοιχεία της πενταετίας(2014-2018) τα οποία παρουσίασε ο κ.Γόντικας, είναι στοιχεία τα οποία δικαιώνουν απόλυτα την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, με δεδομένο ότι αποκαλύπτουν την αύξηση του κύκλου εργασιών της Αναπτυξιακής Εταιρείας.
  • Εντελώς ψευδώς και με δόλο παρουσιάζει το πόσο των 7.600.000 ευρώ ως ποσό λειτουργικών εξόδων διοίκησης και μισθών. Το ποσό αυτό αφορά το σύνολο των δαπανηθέντων χρημάτων για παροχή υπηρεσιών όλων των αναδόχων για όλα τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και των δήμων για μία πενταετία.
  • Για να λυθεί …η απορία του κ.Γόντικα, οι 80.000 ευρώ της τριετίας 2011-2013 αποδεικνύουν ότι παραλάβαμε την Αναπτυξιακή Εταιρεία με πολύ χαμηλό κύκλο εργασιών και παρεχόμενων υπηρεσιών. Καταφέραμε στα επόμενα 5 χρόνια η Αναπτυξιακή «Πελοπόννησος Α.Ε.» να είναι μία υγιής Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ η οποία παρουσιάζει πλεόνασμα. Το δυναμικό της προφίλ, η τεχνογνωσία και η εμπειρία της εντάσσουν πλέον την Πελοπόννησο Α.Ε. στις πιο ισχυρές Αναπτυξιακές Εταιρίες στη Χώρα Μας.

Κύριε Γόντικα, όσο και αν προσπαθήσετε να στηρίξετε τον κ.Νίκα «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα» δεν θα τα καταφέρετε».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.