Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκιολής, Χαρλαύτη, Σταματόπουλος, Μπενδώνης

Τάσος Γκιολής, αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας: «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό»

Στην μαγευτική συναυλία της Μπέττυς Χαρλαύτη στην Αρχαία Σικυώνα ο κ. Γκιολής επιβεβαίωσε την διαρκή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις Πολιτιστικές Δράσεις

Την διαρκή και συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα έργα και τις δράσεις του Πολιτισμού επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Σικυώνας. 

Ο Τάσος Γκιολής βρέθηκε στο χώρο για να παρακολουθήσει τη μουσική εκδήλωση με τίτλο “Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη”, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Σικυώνας και η οποία συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Σικυωνίων και το νομικό πρόσωπο Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του εν λόγω δήμου. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην ατζέντα με τα έργα πολιτισμού που προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την Κορινθία, όπως συζητήθηκαν και πρόσφατα κατά την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Τρίπολη.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.