Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φανάρια Περιφερειακός Άργους

Το ταλαίπωρο φανάρι στον Νότιο Περιφερειακό του Άργους (Pics)

Έτοιμο να πέσει εδώ και πάνω από μια εβδομάδα.

Τα βάσανα του Νότιου Περιφερειακού του Άργους δεν λένε να τελειώσουν. Σα να μην έφθαναν τα έργα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, τα οποία πάνε με ρυθμούς χελώνας, προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και με την σήμανση.

Εδώ και αρκετές ημέρες ένα αιωρούμενο φανάρι, πιθανώς από κάποια πρόσκρουση, δημιουργεί εμπόδια στην κυκλοφορία.

Φανάρια Περιφερειακός Άργους

Αν και ο φωτεινός σηματοδότης είναι πλήρως λειτουργικός, κρέμεται από την κολόνα έχοντας αναποδογυρίσει, χωρίς κάποιος από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας που είναι υπεύθυνη για τον εν λόγω δρόμο, να έχει επιληφθεί του θέματος, τουλάχιστον μέχρι χθες που τραβήχθηκαν οι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με περίοικους που διέρχονται καθημερινά από το σημείο, η κατάσταση αυτή παραμένει ως έχει για πάνω από 10 ημέρες. 

Φανάρια Περιφερειακός Άργους

Συνεπώς αν ο αρμόδιος φορέας στο μεταξύ δεν επιλήφθηκε, καλό θα ήταν να το κάνει, δεδομένου και του κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος, για το οποίο μετά είναι πολύ πιθανό να κληθεί να καταβάλει πολλαπλάσια του κόστους επισκευής αποζημίωση, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν. 

 

Φανάρια Περιφερειακός Άργους

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.