Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάσος Χρόνης

Τα σχέδια Χρόνη για τρία έργα στο Λυγουριό

Οι προτάσεις του Δήμου Επιδαύρου στο Πράσινο Ταμείο και το master plan για τη δημιουργία κλειστού εκθεσιακού χώρου.

Τις προτάσεις του στο πράσινο Ταμείο για την ανάπλαση και διαμόρφωση της πλατείας Άννας Συνοδινού στο Λυγουριό και για την αναβάθμιση και ανακαίνιση του παλαιού κτιρίου του συνεταιρισμού στο Λυγουριό, προκειμένου να γίνει Μουσείο Ελιάς και διαδραστικός χώρος για την πρωτογενή παραγωγή του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 230.000 περίπου ευρώ, κατέθεσε ο Δήμος Επιδαύρου.

Επίσης προχωρά το master plan για να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας κλειστού εκθεσιακού χώρου με αγορά τοπικών προϊόντων και μικρού συνεδριακού κέντρου κοντά στον κόμβο του Κέντρου Υγείας Λυγουριου, προκειμένου να συνδεθούν οι χιλιάδες επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου μας, με την τοπική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με επιτυχία.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.