Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Τα ψηφιδωτά του Κήπου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο μουσείο του Άργους
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 14 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η 18η Μαΐου έχει οριστεί, από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Εορτάζεται σε όλο τον κόσμο με διάφορες εκδηλώσεις και είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο θέμα, που αφορά τα μουσεία και τον ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, θα συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους, με τίτλο: «Τα ψηφιδωτά του Κήπου».

Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου. Ο τόπος συνάντησης θα είναι στον κήπο του Μουσείου, στις 10:00 π.μ.. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 90 λεπτά και απευθύνεται σε παιδιά του Νηπίου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Τα τμήματα, που θα δημιουργηθούν, θα εξαρτηθούν από την ηλικία και τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Συντονιστής προγράμματος: Μιχάλης Σκούρτης, συντηρητής - ιστορικός ΕΦΑ Αργολίδας.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχών: Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη, τηλ. 2751069484, (Τρίτη, Τετάρτη:14:00-20:00 & Πέμπτη:9:00-16:00).

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.