Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Τα παράπονα από τους Κιώτες στον Νίκα

Στη Νέα Κίο περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με συνοδοιπόρο τον Μαλτέζο. - «Τουρισμός με σκουπίδια και απαράδεκτο οδικό δίκτυο, δεν προσελκύεται», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 15 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Κυριακή 14 Απριλίου, το βράδυ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε τη Νέα Κίο, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα και τους προβληματισμούς τους.

Πολύτιμος συνοδοιπόρος του και αυτη τη φορά ο Γιάννης Μαλτέζος, ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του και ο πιο δραστήριος μέχρι τώρα από τους υποψήφιους που έχει ανακοινώσει.  

Στη Νέα Κίο ο Παναγιώτης Νίκας

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης ήταν:

  • Ο σεβασμός που απαιτείται να δείξουμε όλοι μας προς τους πρώτους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Είναι χρέος μας να τους θυμόμαστε και να αναλογιζόμαστε τα παθήματα του Ελληνισμού, για να μη ξαναζήσουμε παρόμοιες εθνικές ήττες.
  • Η παραβατικότητα των αθίγγανων, η οποία συνδέεται ευθέως με την ανικανότητα της πολιτείας να επιβάλλει το νόμο και να τους εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
  • Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που σχεδόν σ' ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι το πρώτο πρόβλημα. 'Ενα πρόβλημα που με την επιπολαιότητα και την ανικανότητα του απερχόμενου Περιφερειάρχη, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Στη Νέα Κίο ο Παναγιώτης Νίκας

Ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε επίσης και για τον τουρισμό, που θα έπρεπε να έχει κυρίαρχο ρόλο στη χάραξη της πολιτικής στρατηγικής της Αργολίδας και ολόκληρης της Περιφέρειας, αλλά με σοβαρό σχεδιασμό και ουσιαστικό τρόπο, γιατί τουρισμός με σκουπίδια και απαράδεκτο οδικό δίκτυο, δεν προσελκύεται.

Στη Νέα Κίο ο Παναγιώτης Νίκας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org