Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άργος: Εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόννηση

Τα παιδιά του Άργους μαθαίνουν να σώζουν ζωές

Εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόννηση.

Η ΚΕΔΑΜ, το Δ.ΙΕΚ Άργους με πιστοποιημένους εκπαιδευτές ανανήπτες της ειδικότητας «Διασώστης – πλήρωμα Ασθενοφόρου», η Α’βάθμια και Β’βάθμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών και Γυμνασίων του Άργους, υποδέχονται για πρώτη φορά τον ανθρωπιστικό – μη κερδοσκοπικό οργανισμό KIDS SAVE LIVES – «τα παιδιά σώζουν ζωές» και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με σκοπό την εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόννηση.

Η εκπαίδευση είναι δωρεάν και υλοποιείται στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος», το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, από τις 10 πμ έως τις 2 μμ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Άργος: Εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόννηση

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές 5ης, 6ης Δημοτικού και 1ης Γυμνασίου.

Για τη συμμετοχή των παιδιών, οι γονείς απευθύνονται στους διευθυτές και διευθύντριες των Δημοτικών και Γυμνασίων του Άργους και τους προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο Δ.ΙΕΚ Άργους ή στους διευθυντές των σχολικών μονάδων που υπηρετούν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκπαίδευση έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών και εκπαιδευτικών σε θέματα υποστήριξης ζωής, τη διάδοση του εθελοντισμού και τη δημιουργία κοινότητας εκπαιδευμένων ανανηπτών στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.