Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Τα παιδία παίζει για δεύτερη εβδομάδα στο Ναύπλιο

Με παιχνίδια διασκέδασης, θέατρο, στίβο, κολύμπι κατασκευές, σκάκι, συνεχίζεται το καλοκαιρινό camp Ναυπλίου.

Η Δεύτερη βδομάδα  του καλοκαιρινού camp Ναυπλίου αρχίζει με παιχνίδια διασκέδασης, θέατρο, στίβο, κολύμπι κατασκευές, σκάκι κλπ., κάνοντας την όμορφη παρέα που έχει δημιουργηθεί μεγαλύτερη και μοναδική.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου έχει καταρτίσει και φέτος ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Στο Camp διδάσκουν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής, θεατρολόγοι & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

 

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ Ναυπλίου και στο κολυμβητήριο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα να ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ Κ 6936958902
ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Σ 6977827301
ΝΤΕΒΕΣ Θ 6942236748
ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΘ Ε 6847028554

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.