Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ο Κωνσταντίνος Δέδες επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στο Ναύπλιο

Τα μάτια και τα αυτιά της Ρωσίας στο Ναύπλιο

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Δέδες τοπoθετήθηκε επιτίμος πρόξενος με αρμοδιότητα τους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίτιμο προξενείο στο Ναύπλιο άνοιξε η Ρωσική Ομοσπονδία και σήμερα, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Δέδε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και το εκτελεστικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Οπως αναφέρει το sputniknews.gr, o κ. Δέδες είναι από σήμερα, 11 Ιανουαρίου, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ναύπλιο, ενώ οι περιοχές αρμοδιότητάς του θα είναι οι Νομοί Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το Προξενικό Καταστατικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Επίτιμος Πρόξενος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση της προστασίας των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των Ρώσων πολιτών που διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στο έδαφος της προξενικής περιφέρειας.

Ο κ. Δέδες είναι ένας έμπειρος και ευυπόληπτος δικηγόρος με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τη διεθνή ατζέντα.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην οργάνωση ρωσο-ελληνικών πολιτιστικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων και συνεργάζεται ενεργά με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 θα αποτελεί για τις δύο χώρες το κοινό έτος γλώσσας και λογοτεχνίας ενώ είχε ανακοινωθεί από τα τέλη του 2018 ότι θα εγκαινιαστούν δύο νέα επίτιμα προξενεία στο Ναύπλιο και την Αλεξανδρούπολη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.