Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συλλήψεις ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Πάτρα

Τα κλεμμένα εξαρτήματα BMW και Mercedes έρχονταν στην Αργολίδα

Η μεγάλη μπίζνα με τα κλεμμένα ανταλλακτικά πολυτελών αυτοκινήτων και η πιθανή σχέση με γνωστό επιχειρηματία που αναζητείται.

Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των λιμενικών αρχών της Πάτρας οι οποίες προχθές ακινητοποίησαν στο λιμάνι της Πάτρας νταλίκα με ανταλλακτικά από τουλάχιστον 7 πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes και MG.

Όπως διαπιστώθηκε τα ανταλλακτικά αυτά έχουν κλαπεί από τη Γερμανία και είχαν προορισμό εταιρία με έδρα την Αργολίδα. Ο επιχειρηματίας  αναζητείται από τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιχείρηση έκαναν έρευνα χθες λιμενικοί της περιοχής.

Συλλήψεις ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Πάτρα

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό: 

«Σε έλεγχο που διενεργήθηκε την 18-10-2019 από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, σε φορτηγό όχημα στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πάτρας, διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε ανταλλακτικά - εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων, 11 εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα, έχουν δηλωθεί ως κλαπέντα - υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα από τις Γερμανικές Αρχές. Το προαναφερόμενο φορτηγό εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας, με παραλήπτρια εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή Αργολίδας.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ένας 48χρονος και 44χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, συνελήφθησαν με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος – συνέργεια, κατά παράβαση του άρθρου 394 του ΠΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 47, ενώ ο ιδιοκτήτης παραλήπτριας εταιρείας αναζητείται.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα με το φορτίο του».

Συλλήψεις ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Πάτρα

Συλλήψεις ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Πάτρα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.