Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Τα κέρδη για την Ερμιονίδα από τη συμμετοχή στην Πελοπόννησος Expo

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμος στην προβολή του μέσα από την συγκεκριμένη έκθεση.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στην Πελοποννησιακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου  στο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε. στην Τρίπολη.

Η έκθεση είχε ως επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών πελοποννησιακών προϊόντων και της πελοποννησιακής διατροφής. Ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός, καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Ο Δήμος Ερμιονίδας είχε δικό του περίπτερο, με σκοπό την ανάδειξη της παραγωγικής φυσιογνωμίας του τόπου μας, το οποίο κατά κοινή ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Προβλήθηκαν επιτυχώς τα είδη του τουρισμού και ο δήμος ως τουριστικός προορισμός. Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο στηρίχθηκαν τοπικοί παραγωγοί προβάλλοντας και προωθώντας τον τοπικό πλούτο της Ερμιονίδας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης γεύτηκαν ντόπια γλυκά και αλμυρά εδέσματα, χυμό ροδιού, μανταρινιού και φραγκόσυκου, κρασί, λάδι, πετιμέζι και χαρουπόμελο και ''ταξίδεψαν'' μέσα από τα τοπικά προϊόντα, στον ευλογημένο τόπο, τον οποίο θα επισκεφτούν με την πρώτη ευκαιρία.

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Μπίμπας, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου κα Λούμη Αγγελική, η δημοτική υπάλληλος κα Κατερίνα Ελευθερίου και η υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας κα Βασιλική Λέκκα.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ερμιονίδας πραγματοποίησε ουσιαστικές συναντήσεις με πολιτικούς φορείς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στην ανάδειξη του Δήμου Ερμιονίδας. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην φαρμακοβιομηχανία ''DEMOS'' για την σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα, μια οικογένεια που κατάγεται από το Πορτοχέλι.

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Το περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κα Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέας Πουλάς, η οικογένεια Δέμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Αναστάσιος Γανώσης και Ιωάννης Μαντζούνης, η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Άννα Καλογεροπούλου, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Αναστάσιος Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, στελέχη του επιμελητηρίου Αργολίδας κ.α.

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

Δήμος Ερμιονίδας Πελοπόννησος Expo

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.