Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Τα γύρισε ο Χρόνης και πάει με Κωστούρο

Ο Νίκος Χρόνης είχε διατελέσει αντιδήμαρχος επί Αναγνωσταρά.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 20 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο πρώην αντιδήμαρχος επί Αναγνωσταρά Νίκος Χρόνης θα πορευτεί σε αυτές τις εκλογές με τον Δημήτρη Κωστούρο. Ο ίδιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου, ενώ ο ίδιος ως ο Σύμβουλος με τις περισσότερες ψήφους, έχει καλέσει το 2012 τους 20 Συμβούλους της πλειοψηφίας για να εκλέξουν το νέο Δήμαρχο μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να πολιτευτεί.

Όπως σημειώνει ο κ. Χρόνης:

«Ονομάζομαι Νικόλαος Χρόνης, είμαι πατέρας δύο παιδιών της Σοφίας και του Δημήτρη. Κατάγομαι από τον Προφήτη Ηλία Ναυπλίου και από το 1965 κατοικώ στο Ναύπλιο. Είμαι συνταξιούχος του ΟΤΕ.

Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», πρόταση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου που με τιμά, προήλθε ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται καθημερινά στο Δήμο μας, με αποτέλεσμα αυτό να ξεπερνά πολιτικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω ακόμα μία φορά τα συμφέροντα των δημοτών του τόπου όπου ζω και μεγάλωσα τα παιδιά μου, τα οποία στηρίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Ως ενεργός πολίτης με έντονη παρουσία στα κοινωνικά και ενεργή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε όλοι μαζί συλλογικά και με οδηγό τον Δημήτρη Κωστούρο, να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωση των βιοτικών συνθηκών του τόπου μας».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org