Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκας Βορίδης

Τα εγγειοβελτιωτικά έργα στην κορυφή της ατζέντας Νίκα-Βορίδη

Ποια θέματα έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε συνέντευξη Τύπου αυτήν την ώρα, στο γραφείο του, στην Τρίπολη, θα ενημερώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, χθες Δευτέρα 27 του μήνα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Ο Π. Νίκας στη χθεσινή συνάντηση έθεσε στον Μάκη Βορίδη  σειρά θεμάτων που - μεταξύ άλλων - αφορούν την άρδευση στην Περιφέρεια, τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων και την λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως επίσης και το θέμα του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος και του Κρατικού Κτήματος Βυτίνας.

Ειδικότερα, η ατζέντα των θεμάτων στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό περιελάμβανε τα πιο κάτω θέματα:

1. Αξιολόγηση της πορείας έργων και μελετών εγγειοβελτιωτικών υποδομών που αφορούν στην Περιφέρεια.

2.Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)2014-2020 έχει εκχωρήσει πόρους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ( ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου και ΔΑΟΚ) για υλοποίηση προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, εν όψει του στρατηγικού  σχεδιασμού ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης σε συγκεκριμένη περιοχή (ΟΧΕ Ταϋγέτου), κρίνεται σκόπιμο να αξιοποιηθεί μέρος των εκχωρηθέντων πόρων για υλοποίηση έργων αντιστοίχου αντικειμένου - σκοπού στην περιοχή παρέμβασης. Με την παράκληση για τη σύμφωνη γνώμη για την παραπάνω διαδικασία και την εκχώρηση πρόσθετων πόρων αν χρειαστεί.

3. Κτήμα Τριανταφυλλίδη στη Βυτίνα.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.