Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Πως θα λειτουργήσει το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Ανυφίου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου σχολείου

Τα βρήκαν στον τρόπο λειτουργίας του Αγγελοπούλειου Δημοτικού Ανυφίου

Τι θα γίνει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου σχολείου.

Την Παρασκευή 22 Μαϊου, στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου, ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Σίδερης, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Θεοδόσης Καραμάνος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Ανυφίου Γιώργος Κωστόπουλος, ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλης Γκολέμης Βασίλειος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, συναντήθηκαν στο χώρο του σχολείου για να συζητήσουν για την εύρυθμη λειτουργία του κατά το 9μηνο των εργασιών για την ολοκλήρωση του νέου σχολείου.

Τόσο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων όσο και ο Προϊστάμενος της Α/θμιας διαβεβαίωσαν ότι το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στον χώρο του, με δεδομένη την ασφάλεια των μαθητών και οι όποιες προσωρινές τροποποιήσεις στον εξωτερικό προαύλιο χώρο και στις λυόμενες τάξεις θα γίνουν μόνο με την εισήγηση των μηχανικών του έργου, του Δημάρχου και του Διευθυντή της Α/θμιας αλλά πάντα στον ίδιο ενιαίο χώρο για όλες τις τάξεις των μαθητών του σχολείου, στο Ανυφί.

Την παραπάνω πρόταση, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων που παρέστησαν στην συζήτηση (Σ. Σταθοπούλου, Α. Μπολώσης, Ν. Σάμαρη και Γ. Κανελλόπουλος την αποδέχθηκαν ομόφωνα.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.