Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ναύπλιο

Τα βήματα για ένα ενιαίο τουριστικό brand name της Αργολίδας

Τι συμφωνήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 4 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής τα στελέχη και οι επαγγελματίες του τουρισμού και των συναφών επαγγελμάτων προχώρησαν στην διαμόρφωση ενός πλαισίου λειτουργίας καθώς και στο προγραμματισμό δράσεων για το 2018.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Επιτροπής είναι η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, η αξιολόγηση όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το τουριστικό προϊόν της Αργολίδας προκειμένου να καταρτισθεί άμεσα ένα ενιαίο σχέδιο δράσης.

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός δυναμικού και ενιαίου brand name του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός θα καταρτισθεί το επόμενο διάστημα σειρά εκδηλώσεων με στόχο:

  1. Τη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών και στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων.
  2. Την ενημέρωση των τουριστικών επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα λειτουργίας και την εναρμόνιση τους με τις νέες τεχνολογίες – καινοτομίες.

Τέλος η Επιτροπή αποφάσισε να συνεδριάζει τακτικά και αποκεντρωμένα σε όλο το γεωγραφικό φάσμα της Αργολίδας προκειμένου να καταγραφούν οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και οι διαφορετικές ανάγκες του συνόλου των δραστηριοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org