Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέες Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου

Τα αιτήματα των κατοίκων των Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου στον Κωστούρο

Ποιά θέματα έθεσε στον δήμαρχο ο σύλλογος του οικισμού. Ικανοποίηση για την ανταπόκριση που έλαβαν.

Πρίν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου του οικισμού των Νέων Εργατικών Κατοικιών στο Ναύπλιο και ψηφίσθηκε νέο συμβούλιο για την προώθηση μιας σειράς αιτημάτων που αφορούν την αναβάθμιση της συνοικίας.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αιτήματα που αφορούν τόσο ζητήματα καθαριότητας όσο και προτάσεις για ανάπλαση διατηρώντας το δίκτυο πρασίνου. Στόχος ήταν η εικόνα της γειτονιάς να βελτιωθεί. Για το λόγο αυτό μέλη του νέου συμβουλίου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και έκαναν γνωστά τα αιτήματά τους.

Όπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σεραφίμ Ζίου:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον κ. Κωστούρο για την πολύ θετική στάση που επέδειξε. Ενδεικτική είναι η άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματά μας ξεκινώντας τις τελευταίες ημέρες με ενταντικό ρυθμό τον ευπρεπισμό όλης της συνοικίας μας παρά το γεγονός ότι το προσωπικό καθαρισμού της Δημοτικής Υπηρεσίας Καθαρισμού όπως είναι γνωστό δεν είναι επαρκές. Ευχόμαστε να υπάρξει μια πολύ καλή συνεργασία με τον σύλλογό μας ώστε με το πέρασμα του καιρού να πάψουν να θεωρούν οι κάτοικοι της συνοικίας ότι είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.