Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σχολείο

Συζητούν τα κτιριακά προβλήματα των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων

Κάλεσμα από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών σε σωματεία, φορείς και συλλόγους γονέων.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καλεί σωματεία, φορείς και συλλόγους γονέων να παραβρεθούν την Τετάρτη 4/12 στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων θα συζητήσει τα κτιριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων που υπάρχουν  στο Δήμο.

Σημειώνει το σχετικό κάλεσμα:

«Τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής αποκαλύπτουν περίτρανα τι σημαίνει η κανονικότητα για την οποία επαίρεται η κυβέρνηση και η Δημοτική Αρχή..

Καθημερινά οι συνάδελφοι, οι μαθητές και οι γονείς τους αντιμετωπίζουν την έλλειψη υποδομών, κτίρια κακοσυντηρημένα, την αβεβαιότητα της ασφάλειας γιατί σε πολλά από αυτά δεν έχουν πραγματοποιηθεί ουσιαστικοί προσεισμικοί έλεγχοι.

Η κατάσταση αυτή δεν ήρθε από το πουθενά. Η χρόνια υποχρηματοδότηση τόσο από τη σημερινή όσο και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έχει οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης στην Παιδεία.

Η ευθύνη για τη συντήρηση και τη λειτουργία των σχολικών κτιρίων μεταφέρθηκε στην τοπική διοίκηση και επομένως στο λαό είτε με τη μορφή των δημοτικών τελών (που αυξάνονται διαρκώς) είτε με την απαίτηση οι γονείς να βάζουν συχνά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, καθώς ο Δήμος ούτε παίρνει αλλά ούτε και ζητά από το κράτος τα κονδύλια που απαιτούνται για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών.

Είναι σημαντικό να είμαστε εκεί ώστε να διεκδικήσουμε τη λύση του προβλήματος με βάση τις ανάγκες μας».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.