Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Σύσκεψη τον Απρίλη για το μέλλον των νοσοκομείων της Αργολίδας

Θα τεθούν επί τάπητος ο σχεδιασμός για τις νοσηλευτικές μονάδες Άργους και Ναυπλίου, καθώς επίσης και τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας του νομού.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 29 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων στα θέματα της υγείας θα γίνει μέσα στον Απρίλιο, όπου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, το μέλλον των δύο νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου, καθώς και το πως θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας της περιοχής. 

Αυτό αποκάλυψε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis.org.

Οι συσκέψεις αυτές γίνονται περιοδικά ώστε να εξεταστούν τι δυνατότητες υπάρχουν για να βελτιωθούν οι δομές υγείας που υπάγονται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Επίσης ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην κάλυψη των κενών που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια υγεία, μέσω προκηρύξεων για την πρόσληψη προσωπικού, οι οποίες όμως ενίοτε δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, καθώς δεν υπάρχει προσφορά προσωπικού για κάποιες ειδικότητες που ζητούνται.

Ο επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ ξεκαθάρισε επίσης ότι η αναβάθμιση του ΤΕΠ Άργους δεν θα οδηγήσει στο κλείσιμο του ΤΕΠ Ναυπλίου, όπως εξέφρασαν την ανησυχία τους οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας. 

Δείτε εδώ την συνέντευξη Νικολόπουλου.

 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.