Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Σύσκεψη Νίκα με αντιπεριφερειάρχες για θέματα συντονισμού

Σύσκεψη Νίκα με τους αντιπεριφερειάρχες για θέματα συντονισμού

Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, ο καθαρισμός των ρεμάτων, οι αναλήψεις δαπανών, καθώς και τα έργα όλων των προγραμμάτων.

Ο συντονισμός σε μια ενότητα βασικών θεμάτων αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία μετείχαν όλοι οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, συζητήθηκε ειδικότερα ο συντονισμός σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός των ρεμάτων, οι αναλήψεις δαπανών, καθώς και τα έργα όλων των προγραμμάτων.

Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα του συντονισμού που πρέπει να υπάρχει ως προς την προετοιμασία για την ένταξη έργων -περί την άνοιξη του 2020- στο αναθεωρημένο ΕΣΠΑ/ΠΕΠ, ενώ εξετάστηκε και το θέμα της χρήση και της κίνησης εν γένει των υπηρεσιακών οχημάτων για το οποίο, όπως τονίστηκε, προτεραιότητα θα δίνεται στην εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και των υπηρεσιών.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.