Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συσφίξτε τα πεσμένα βλέφαρα εύκολα και απλά. Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας

Συσφίξτε τα πεσμένα βλέφαρα εύκολα και απλά. Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας

Το τέχνασμα που θα σας δείχνει πάντα νέα

Πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες υποφέρουν από γερασμένα βλέφαρα. Το δέρμα του άνω ή κάτω βλεφάρου κρέμεται πάνω από το μάτι. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε κουρασμένες. Εκτός από τους αισθητική, προκαλεί επίσης μειωμένη όραση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε νεανικά τα φλέφαρά σας.

Συχνά, τα βλέφαρα «βαραίνουν» λόγω της γήρανσης, καθώς το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του. Ωστόσο, αυτό δεν οφείλεται μόνο στα γηρατειά. Πεσμένα βλέφαρα μπορούν επίσης να προκληθούν από μυϊκές διαταραχές ή ακόμα και από τη χρόνια χρήση φακών επαφής.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: φαίνεστε μεγαλύτερες. Πολλοί άνθρωποι φθάνουν απεγνωσμένα για πλαστική χειρουργική για να σηκώσουν τα βλέφαρά τους, αλλά υπάρχει ένας φυσικός τρόπος, χωρίς να χρειαστεί κάποια επέμβαση.

 

Μάσκα αυγών

Αυτή η φυσική μάσκα μπορεί να σηκώσει τα βλεφάρά σας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η λύση είναι απλή και πιθανότατα την έχετε ήδη στο ψυγείο: αυγά. Δεν είναι μόνο νόστιμα για να τα φάτε, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για να σας βοηθήσουν σε πολλά προβλήματα υγείας και μικρές ταλαιπωρίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυγά για να φέρετε τα βλέφαρα σας στη φυσική τους θέση. Είναι πραγματικά εύκολο.

Πρώτα - πρώτα, ξεκινήστε με τον καθαρισμό του προσώπου σας σχολαστικά. Βεβαιωθείτε ότι έχει αφαιρεθεί όλο το make-up. Στη συνέχεια, στεγνώστε το πρόσωπό σας καλά, με μια καθαρή πετσέτα.

Πάρτε ένα αυγό από το ψυγείο και διαχωρίστε το κρόκο από το ασπράδι. Χρειάζεστε μόνο τα ασπράδια. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να βάλετε το ασπράδι του αυγού στα βλέφαρα σας. 

Στη συνέχεια ξαπλώστε και κρατήστε τα μάτια σας κλειστά, μέχρι να ξεραθεί το ασπράδι. Μετά, ξεπλύνετε καλά τα βλέφαρα. Επαναλάβετε αυτό το τελετουργικό κάθε μέρα και θα δείτε σημαντικές αλλαγές μέσα σε λίγες μέρες !

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.