Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Σύντομα τα ΑμεΑ θα περνούν πάνω από το γεφυράκι (Vid)

Ποια λύση προωθεί ο Δήμος για την διέλευση αναπηρικών αμαξιδίων από την πεζογέφυρα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 22 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Λύση δρομολογεί ο Δήμος στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την απαγορευτική πινακίδα αναφορικά με την διέλευση των ΑμεΑ από το γεφυράκι της πλατείας του Άργους.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος το γεφυράκι θα μείνει ως έχει και σε αυτό θα τοποθετηθεί σύντομα ειδικός μηχανισμός όπου θα μεταφέρει από τη μία μεριά στην άλλη τα άτομα με αμαξίδια.

Γι' αυτό το λόγο σήμερα τοποθετήθηκε νέα ταμπέλα (η τρίτη κατά σειρά), η οποία αναφέρει: «Παρακαλούμε για την περιμετρική κίνηση των ΑμεΑ έως ότου διευθετηθεί το θέμα της κίνησής τους από τη γέφυρα». 

Στο θέμα ήδη έχει αναφερθεί ο Σύλλογος Παραπληγικών Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα το παράρτημα του Άργους, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει πάρει την διαβεβαίωση από τον δήμαρχο πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μπορούν και τα ΑμεΑ να απολαμβάνουν την διέλευση πάνω από την λιμνούλα.

Ανακοίνωση

Διαβάστε Επίσης: Ο Σύλλογος Παραπληγικών Άργους διαψεύδει την Ε.Σ.ΑμεΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.