Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άγγελος Ανδριανός

Συνταξιούχοι του Άργους σιγοτραγουδούν με τον Άγγελο Ανδριανό κάτω από την πανσέληνο

Ραντεβού στον Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου για τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους – Μυκηνών.

O Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών προγραμμάτισε εκδήλωση για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στον Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου.

Αρχικά (7.30 μμ), θα γίνει η ακολουθία της Παράκλησης προς την Παναγία, για να προσευχηθούν υπέρ υγείας των μελών του συλλόγου και των οικογενειών και υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων μελών.

Στη συνέχεια κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου θα σιγοτραγουδήσουν ρομαντικά τραγούδια με τον συμπατριώτη τραγουδιστή Άγγελο Ανδριανό και την ορχήστρα του και θα απολαύσουν σερβιριζόμενο νηστίσιμο δείπνο, με δροσερό κρασί.

Το δείπνο θα παρατεθεί από κέτερινγκ, με τραπέζια, καρέκλες, αποστάσεις και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει μόνο με προσκλήσεις στη συμβολική τιμή των 12 ευρώ, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έγκαιρα να προμηθευτούν ως την Τετάρτη 29 Ιουλίου από τα μέλη του ΔΣ και από τα γραφεία του Συλλόγου. Μεγάλο μέρος της δαπάνης της εκδήλωσης θα καλυφθεί από το ταμείο του Συλλόγου.

Η μετάβαση στο χώρο του Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου θα γίνει με ίδια μέσα και ατομική ευθύνη και φροντίδα.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.