Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Συνεπήρε τα βουβά τείχη της Μιδέας ο Βασίλης Λέκκας

Στην σκιά του θανάτου του πρώην δημάρχου Μιδέας Τάσου Δρούγκα η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 6 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Βουβά κοιτούσαν τα τείχη της Μιδέας προς τον κάμπο μη θέλοντας να πιστέψουν πως η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Μιδέας Τάσου Δρούγκα, ήταν αληθινή. Η όλη βραδιά ήταν σ αυτόν αφιερωμένη.

Ο θάνατος τα ράγισε και πάλι, μετά την πρώτη τον 13ο αιώνα π.Χ. όταν ο εγκέλαδος τα χτύπησε αλύπητα, όμως η προχτεσινή βραδιά με τον Βασίλη Λέκκα, τα ανύψωσε ξανά στο μέγεθος που η ιστορία το επιβάλει.

Από την ψηλότερη ακρόπολη του Δήμου Ναυπλιέων στάλθηκε το πνεύμα των εκδηλώσεων «Αύγουστος και μνημεία» σαν χάδι από μελωδίες να ξαναζωντανέψουν την αίγλη της αρχαίας της Μιδέας πριν κατηφορίσουν προς την αρχ. Τίρυνθα, όπου στις 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ ένας από τους «Ροκ-Ηρακλειδείς» της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα προκαλέσει με τους δικούς του μουσικούς άθλους τον βασιλιά Ευρυσθέα.

  • Για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στις εκδηλώσεις
    «Αύγουστος και Μνημεία» διατίθεται το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο με αφετηρία το σημείο «Π» του λιμένος του Ναυπλίου στις 20:00.
  • Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.