Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Συνέντευξη Νίκα

Συνέντευξη Νίκα: «Η πολιτική του χαρτοπόλεμου τελείωσε» (Vid)

Ποιές θα είναι οι πρώτες του προτεραιότητες ως Περιφερειάρχης - Τι ζήτησε από Τατούλη - Ποιά προϋπόθεση θέτει για συνεργασίες.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στον Β' γύρο των Περιφερειακών εκλογών της 2ας Ιουνίου.

Μετά τις καθιερωμένες ευχαριστίες απευθύνθηκε στον λαό της Πελοποννήσου υπογραμμίζοντας: «Εμείς δεν θα είμαστε κομματικός μηχανισμός, το λέω τώρα μετά τις εκλογές όπως το έλεγα και πριν. Δεν θα είμαστε κομματικός βραχίονας, είμαστε αυτοδιοίκηση, θέλουμε να συνθέσουμε και θα το κάνουμε με απόλυτο σεβασμό στην ιδεολογία και την πολιτική άποψη του καθενός».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προώθηση των σημαντικών έργων τα οποία θα συμβάλλουν στην γενικότερη ανάπτυξη, διευκρινίζοντας πως όλες οι προγραμματικές συμβάσεις θα γίνονται πάντοτε σε συνεργασία με τους δήμους.

«Η πολιτική του χαρτοπόλεμου τελείωσε. Οι πόροι είναι πολύτιμοι και θα πάνε σε μεγάλα και σημαντικά έργα για την ανάπτυξη του τόπου. Όχι τα χρήματα για ρουσφέτια, για μικροπολιτικές και για πολιτικά τζάκια», σημείωσε χαρακτηριστικά.  

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκλεισε την συνέντευξή του με τη φράση «φως και σχέσεις διαφάνειας».

Δείτε την συνέντευξη από το Best TV:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.