Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέτρος Τατούλης

Το συνέδριο δεν γίνεται για την κυβέρνηση αλλά για το λαό της Πελοποννήσου

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Νέα κατεύθυνση δημιουργικής πολιτικής συνεννόησης και συνεργασίας το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου»
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 14 Φεβ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

«Για πρώτη φορά η Κυβέρνηση αναγνωρίζει ισότιμα την Περιφέρεια στη στρατηγική ανάπτυξης της χώρας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, κατά τη συζήτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

«Εν τοις πράγμασι αναγνωρίζεται από την Κυβέρνηση η πολιτική μου πρωτοβουλία για την αναγκαιότητα μετάβασης στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση, όπως την είχα θέσει στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών» σημείωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και χαρακτήρισε εμβληματικό το 10ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, γιατί «θα δείξει μια άλλη πολιτική αντίληψη. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως πολιτικά ώριμη βάζει νέα πολιτικά διακυβεύματα για τη χώρα. Δείχνει μια άλλη κατεύθυνση δημιουργικής συνεννόησης και συνεργασίας για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων».

Ο κ. Τατούλης ανέφερε ακόμη ότι η Περιφερειακή αρχή δεν έχει αποστασιοποιηθεί καθόλου από τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και τις πολιτικές της απόψεις και υπηρετεί με συνέπεια το στρατηγικό της σχεδιασμό. Η διοργάνωση του συνεδρίου αυτού θα πρέπει να δείξει το δρόμο συνεννόησης με την Κυβέρνηση για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

Αφού σημείωσε ότι στο συνέδριο της Πελοποννήσου θα είναι παρόν σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο δε συνέβη στα υπόλοιπα και έχει ιδιαίτερη σημασία για το πολιτικό προφίλ της Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή αρχή θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη της πρόταση για τη χώρα.

«Σε αυτό το συνέδριο θα συναντηθούν δύο διαφορετικοί κόσμοι: της Κυβέρνησης και ο δικός μας. Ποτέ δεν αποποιηθήκαμε τις θέσεις μας και τις αρχές της αστικής δημοκρατίας» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι αυτό το συνέδριο δεν γίνεται για την Κυβέρνηση, αλλά για το λαό της Πελοποννήσου «και εμείς θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολιτών μας». 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org