Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νοσοκομείο Ναυπλίου ασθενοφόρο

Συναγερμός ετοιμότητας για κορωνοϊό

Πανέτοιμο το Νοσοκομείο του Ναυπλίου για περιστατικά COVID-19

Συναγερμός σήμανε χτες το βράδυ στο Νοσοκομείου Ναυπλίου με το σενάριο να αναφέρεται σε ασθενή που συνδεόταν με τα περιστατικά της Ηλείας και πως θα νοσηλευόταν στο Ναύπλιο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλο το προσωπικό εφοδιάστηκε τα κατάλληλα προστατευτικά μέσα προκείμενου να αντιμετωπίσει με ασφάλεια το περιστατικό.

Οι αίθουσες που είναι γι αυτές τις περιπτώσεις προετοιμάστηκαν, το προσωπικό φόρεσε τις στολές του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος βρέθηκε κι αυτός τα άγρια μεσάνυχτα στο πόστο του στο νοσοκομείο.

Η Άσκηση πέρα από την ετοιμότητα του προσωπικού περιελάμβανε και ενημέρωση από την Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο στη Ν.Μ. Άργους Μ. Παυλάκη.
Η άσκηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σήμερα στις 2μμ, με σενάριο ασθενών εμπόρων λαϊκής αγοράς που προέρχονται από την Αμαλιάδα.

Μια πολύ ρεαλιστική προσπάθεια στο να κρατηθεί σε εγρήγορση η ικανότητα αντιμετώπισης κρουσμάτων κορωνοϊού, αν ποτέ χτυπήσει την πόρτα μας.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.