Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτυρία επίθεση νοσκοκομείο Άργους

Συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού: Μετέτρεψαν την είσοδο του νοσοκομείου σε αρένα!

Σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα γιατρών και προσωπικού ασφαλείας του Νοσοκομείου Άργους - Έντονη ανησυχία μετά το τελευταίο περιστατικό τραμπουκισμού σε βάρος γιατρών - Ο Γιάννης Σκλήρης αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα της Παρασκευής.

Ομάδα 8 με 9 περίπου τσιγγάνων γρονθοκόπησαν γιατρό και άτομο security στο νοσοκομείο Άργους τη νύχτα της Παρασκευής. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιατρού Γιάννη Σκλήρη, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Τσιγγάνοι χτύπησαν και τραυμάτισαν γιατρούς και φύλακα στο νοσοκομείο Άργους

Όπως αποκαλύπτει ο γιατρός του νοσοκομείου:

«Θέλω να μοιραστώ τη μαρτυρία μου από την χθεσινή εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Ώρα 23:30 αυτοκίνητο με επιβαίνοντες ρομα σταματά με ταχύτητα στην είσοδο του ΤΕΠ, κατεβαίνουν 4 άτομα με ένα παιδάκι αγκαλιά για την παιδίατρο που εφημέρευε. Ο security ευγενικά κ εφόσον έχουν πάει το παιδάκι στην παιδίατρο τους ζητά να απομακρύνουν το αυτοκίνητο για την διευκόλυνση πρόσβασης των οχημάτων Εκαβ. Έντονος διαπληκτισμός ο οποίος λήγει φαινομενικά με συνεννόηση για την απομάκρυνση του οχήματος. Σε 30 λεπτά καταφθάνει άλλο αγροτικό με επιβαίνοντες άλλους 3-4 ρομα νεαρής ηλικίας οι οποίοι άφησαν το όχημα στη μέση κ αρχίζουν να τρέχουν προς την είσοδο του νοσοκομείου οι οποίοι περικυκλώνουν τον security. Εκείνη την ώρα όπου λόγω βροχής δεν είχαμε περιστατικό παρακολουθούσαμε τη σκηνή με το συνάδελφο. Λόγω αυξανόμενης έντασης καλούμε το 100 κ πηγαίνουμε να ενισχύσουμε τον άνθρωπο του νοσοκομείου ο οποίος είναι περικυκλωμένος από 8-9 άτομα. Με ήπιο τόνο ο συνάδελφος μου τους ζητά να απομακρυνθούν κ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει τη δουλεια του. Δεύτερη κουβέντα δεν υπήρξε, μπουνιές κλωτσιές μετέτρεψαν την είσοδο του νοσοκομείου σε αρένα με ανθρώπους στο πάτωμα. Τελικό αποτέλεσμα χτυπημένος στο πρόσωπο ο άνθρωπος ασφαλείας κ ο γιατρός σε όλο το σώμα κ τους ρομα να φεύγουν ανενόχλητοι, την αστυνομία να φθάνει μετά από 1 λεπτό. Η αστυνομία πήρε μαρτυρίες, μας διαβεβαίωσε ότι είναι συχνό φαινόμενο κ να μας εφησυχάζει ότι έφυγαν κ δεν θα ξαναγυρίσουν. Στην αστυνομία εδόθη η πινακίδα του αυτοκινήτου των ρομα. 

Μετά από όλη τη σκηνή κ την ταραχή που επικράτησε ενημερώθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία προσήλθε για να εμψυχώσει το προσωπικό κ να δει τι είχε γίνει.

Ο συντονιστής ιατρικής υπηρεσίας ενημερώθηκε τηλεφωνικός

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο συντονιστής ιατρικής υπηρεσίας ώρα 4 το πρωί καλει το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου να ξυπνήσει όλους τους ιατρούς για να παρευρεθούν στα Τεπ για να πάρει παρουσίες, αυτό διότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του του ανέφερα ότι σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να εξετάσουμε διότι όχι μόνο δεν έχουμε την ησυχία αλλά κινδυνεύει άμεσα η σωματική μας ακεραιότητα.

Δυστυχώς σπούδασα ιατρική χωρίς να έχω μάθει πολεμικές τέχνες, ελπίζω κάποια στιγμή να μην θρηνήσουμε θύματα, διερωτώμαι για τις αρμοδιότητες του συντονιστή ιατρικής υπηρεσίας που παρά την ταραχή που περάσαμε ξύπνησε όλους τους εφημερεύοντες να πάρουμε παρουσίες.

Ελπίζω να αφυπνίσω όλους τους συναδέλφους προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Με τιμή 
Ειδικευμένος ιατρός με χρέη ειδικευόμενου σε παραίτηση από εβδομάδα
».

Γιάννης Σκλήρης

 

Riviera Banner

Σχόλια

Άγνωστος (χωρίς επαλήθευση) Σάββατο 17/11/2018 - 16:25

Χρυσή Αυγή χρειάζονται αυτοί για να καταλάβουν...😠

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.