Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προεκλογική συγκέντρωση Λάμπρου στο Κρανίδι

Συγκίνηση για Λάμπρου στο Κρανίδι

«Ο Τάσος που ξέρετε εδώ και 49 χρόνια, που μεγάλωσε σε αυτή την πλατεία, θα είναι ο ίδιος και ως Δήμαρχος!».

Ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου, γνώρισε θερμή υποδοχή από τους Κρανιδιώτες που τον χειροκρότησαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, τιμώντας τον με την μαζική τους παρουσία, κατά την κεντρική του ομιλία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας ευχαρίστησε τους εκατοντάδες Δημότες της κατάμεστης πλατείας και με εμφανή την συγκίνησή του, ζήτησε την εμπιστοσύνη τους, ώστε ο Δήμος Ερμιονίδας και το Κρανίδι με τον ίδιο ως Δήμαρχο, να γυρίσει σελίδα και να αποκτήσει την προοπτική που αξίζει η κοινωνία μας.

Σε ένα έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Τάσος Λάμπρου, ζήτησε από τους συμπατριώτες του να τον εμπιστευτούν και να του αναθέσουν την ευθύνη για την Διοίκηση του Δήμου: «Ο Τάσος που ξέρετε εδώ και 49 χρόνια, που μεγάλωσε σε αυτή την πλατεία, θα είναι ο ίδιος και ως Δήμαρχος!».

Προεκλογική συγκέντρωση Λάμπρου στο Κρανίδι

Στην διάρκεια της από καρδιάς ομιλίας του, στη γενέτειρά του, το Κρανίδι, ο Τάσος Λάμπρου, κατέθεσε τις προτάσεις της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Παράταξης του.

Έκανε λόγο για συναίνεση, συνεργασία και ομαδική δουλειά, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή έργου , που θα ωθήσει την Ερμιονίδα αλλά και κάθε Κοινότητα του Δήμου, σε μια νέα εποχή, στην οποία πρόθεση του κ. Λάμπρου και των άξιων συνεργατών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές!

Συνέντευξη Τάσου Λάμπρου: Το όραμα για την Ερμιονίδα

Αναλυτικά για τα έργα τα οποία προγραμματίζει στο Κρανίδι ο κ. Λάμπρου ανέφερε:

«Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:

Μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων του Κρανιδίου.

Μέλημά μας, είναι η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος του Κρανιδίου, με ανάθεση κυκλοφοριακής μελέτης σε συγκοινωνιολόγο.

Μέλημά μας, είναι η κατεδάφιση όλων των ετοιμόρροπων, μισογκρεμισμένων και επικίνδυνων κτιρίων μέσα στο Κρανίδι.

Μέλημά μας  είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Κρανιδίου.

Μέλημά μας, είναι η παροχή πόσιμου νερού στις βρύσες των κατοίκων του Κρανιδίου, μέσω της αφαλάτωσης θαλασσινού νερού.

Μέλημά μας, είναι η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, σύμφωνα με τη δωρεά του αειμνήστου Κωνσταντίνου Δημότση ή Έλληνα.

Μέλημά μας, είναι η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου του Κρανιδίου και της μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων.

Μέλημά μας, είναι η ολοκλήρωση της αναθεώρησης του πολεοδομικού σχεδίου του Κρανιδίου.

Μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλους τους τοπικούς φορείς.

Μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Κρανιδίου, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του».

Προεκλογική συγκέντρωση Λάμπρου στο Κρανίδι

Στη συνέχεια μέσα και κάτω από τις επευφημίες του κόσμου, ο Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους, της ευρύτερης περιφέρειας του Κρανιδίου.

Προεκλογική συγκέντρωση Λάμπρου στο Κρανίδι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.