Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χειβιδόπουλος

Συγχαρητήρια Χειβιδόπουλου σε Καμπόσο

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της «Δυνατής Πόλης Ξανά» για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος συγχαίρει τον Δημήτρη Καμπόσο για τη νίκη του σεβόμενος την απόφαση των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών και δηλώνει πως θα σταθεί με υπευθυνότητα στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Έχοντας ένα απολύτως αξιόπιστο αποτέλεσμα, περίπου το 45% του εκλογικού σώματος, είναι φανερό ότι ο συνδυασμός Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου είναι ο νικητής των εκλογών για το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Θέλω να τον συγχαρώ και να τον διαβεβαιώσω ότι ο συνδυασμός μας #Δυνατή Πόλη Ξανά θα αποτελέσει μια δυνατή και εποικοδομητική φωνή στο δημοτικό συμβούλιο και στη λειτουργία του Δήμου, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Η ετυμηγορία του λαού του Δήμου μας είναι απόλυτα σεβαστή από όλους μας και θα σταθούμε με υπευθυνότητα στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μας έδωσε.

Υ.Γ. Προσπάθησα επανειλημμένα να επικοινωνήσω με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, προκειμένου να του μεταφέρω προσωπικά τα συγχαρητήριά μου, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας».

Καμπόσος: Απόψε νικήθηκε η αλητεία!

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.