home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑρχείο

Survivor: Ο αγρότης από την Κορινθία έσπασε τα κοντέρ της δημοφιλίας (video)

Απέναντι σε instragramers και influencers ο αγρότης από την Κορινθία, ο Νίκος Μπάρτζης, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά για την ομάδα των “Μαχητών” και αναδείχθηκε ο δημοφιλέστερος παίκτης. 

Ο σεμνός και αυθεντικός αγρότης από το Ζευγολατιό Κορινθίας που λέει τις σκέψεις του έξω από τα δόντια, έσπασε τα κοντέρ στο Survivor αποδεικνύοντας ότι ο χαρακτήρας και το ήθος του βρήκαν ανταπόκριση όχι μόνο στην Βόχα και την Κορινθία, όπου λίγο έως πολύ είναι γνωστός, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 

Νίκος Μπάρτζης survivor

 

Ο Νίκος Μπάρτζης όπως είδαμε στο χθεσινοβραδυνό επεισόδιο (7/01), βρέθηκε στο στόχαστρο μιας τετραμελούς συμμαχίας συμπαικτών του, όμως δε “μάσησε” και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη του. Από την άλλη στο πεδίο του αγωνιστικού στίβου, ο Νίκος κατάφερε να πάρει δύο νίκες και αντίστοιχους βαθμούς για την ομάδα του, αφήνοντας πίσω του τις κακές μέρες της αστοχίας, που είχαν προηγηθεί. 

Τέλος, μαζί με τον James και άλλους συμπαίκτες του κατάφερε κόντρα σε όλα τα ειρωνικά σχόλια των «άσπονδων φίλων» του να ψαρέψει πάνω από 5 κιλά ψάρια, εξασφαλίζοντας πλούσιο φαγητό για την ομάδα του!

Όλα αυτά, φαίνεται ότι συνεκτιμήθηκαν από το κοινό που παρακολουθεί τo reality και ο Νίκος βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους!

Δείτε το βίντεο: 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button