Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Διακοπές με παραμύθια στο Ναύπλιο

Summer camp για παραμυθάδες σε Δρέπανο και Ασίνη

Διακοπές με παραμύθια 3-6 Ιουλίου

Ένα τριήμερο με ιστορίες διοργανώνουν για πρώτη φορά το Θεατροδρόμιο σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων από την Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Παραλία του Δρεπάνου. 

Αφήγηση παραμυθιών σε camping, στην παραλία, ακόμα και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ασίνης, με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και φυσικά, πολλά παραμύθια από αφηγητές και αφηγήτριες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης σεμινάριο και για την τέχνη της αφήγησης, ομιλίες για το παραμύθι, παιχνίδια και πρωινές δράσεις για παιδιά και μουσική με πάνω από 30 αφηγητές, μουσικούς και παιδαγωγούς. 

Διακοπές με παραμύθια στο Ναύπλιο

«Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα ενός summer camp για παραμυθάδες και φίλους του παραμυθιού, μια συνάντηση σε ένα χώρο όπου οι αφηγητές και οι φίλοι του παραμυθιού μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν γνώση, να μείνουν στο χώρο, να κάνουν το μπάνιο τους, να παίξουν και φυσικά να ακούσουν παραμύθια» προλογίζει η οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από πέντε αφηγήτριες από το Ναύπλιο, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, τη Νεμέα και την Αθήνα, Σοφία Ασλανίδου, Ακριβή Καλδίρη, Πέγκυ Καραγιάννη , Μαρία Παναγουλοπούλου και Μαρία Παπανικολάου.

Διακοπές με παραμύθια στο Ναύπλιο

Η είσοδος στις αφηγήσεις γίνεται με βραχιολάκια συνεισφοράς 10 €/άτομο για όλες τις ημέρες, 5€/ άτομο για κάθε μέρα, 20 € για οικογένειες για όλες τις μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο nafplionstoryfest.blogspot.com και στο Facebook.

Το Πρόγραμμα:

Διακοπές με παραμύθια στο Ναύπλιο

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.