Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Στροφή Μουσταϊρα υπέρ Καμπόσου

Ταύτιση απόψεων για το Μακεδονικό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 9 Φεβ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου στέκεται ο Γιώργος Μουσταϊρας για το θέμα των Σκοπίων. Ο ίδιος δηλώνει πως αναγνωρίζει την εθνική πρωτοπορία του δημάρχου Άργους - Μυκηνών στη μάχη για την ακεραιότητα της Μακεδονίας και συντάσσεται στον κοινό αγώνα.

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μουσταϊρας αναφέρει:

«Σε καιρούς που η Πατρίδα και η Κοινωνία της δοκιμάζονται ως προς την προοπτική της επιβίωσής  τους, όσοι αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι σ’ αυτόν τον τόπο οφείλουμε να παραμερίζουμε εγωισμούς και διαφορετικές οπτικές των επιμέρους θεμάτων προς όφελος του κοινού καλού.

Γι’ αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη απέναντι στην ιστορία μου και αναγνωρίζοντας την εθνική πρωτοπορία του Δημήτρη Καμπόσου στην μάχη που οφείλουμε να δώσουμε όλοι μας για τα απαράγραπτα Εθνικά Δίκαια απέναντι στην Ιστορία και την ακεραιότητα της Μακεδονίας μας, στέκομαι δίπλα του, χωρίς να επιθυμώ κανένα αντάλλαγμα πλην του δικαιώματος της συμμετοχής στον κοινό Αγώνα».

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.