Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στρώνεται ο δρόμος Αραχναίο – Αγγελόκαστρο

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 1 Ιουλ. 2016
από admin

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου Αραχναίο – Αγγελόκαστρο παραβρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 610.000,00 €,  που περιλαμβάνει σχεδόν πέντε χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης στον υπάρχοντα δρόμο ο οποίος ήταν πολύ ταλαιπωρημένος εξαιτίας και της απουσίας συντήρησης για πολλά χρόνια, αλλά και της επιβάρυνσης που δέχεται από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το χειμώνα λόγω υψομέτρου.
 

Σκοπός της Π.Ε. Αργολίδας είναι ακόμα και οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών στα όρια του νομού να μην νιώθουν πολίτες β΄ κατηγορίας αλλά να απολαμβάνουν και αυτοί όπως και οι υπόλοιποι πολίτες του Νομού Αργολίδας ένα συντηρημένο και ασφαλές οδικό δίκτυο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
 

Ετικέτες

Αγγελόκαστρο Αραχναίο ΠΕ Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.