Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στο Ναύπλιο η Γιάννα μετά το σάλο για το λογότυπο

Στον απόηχο του σάλου για το λογότυπο η Γιάννα κάνει πρώτη στάση στο Ναύπλιο

Τι θα κάνει στην Αργολίδα

Τις προτάσεις και τις σκέψεις των τοπικών παραγόντων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, όπου φυσικά το Ναύπλιο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιδιώκει να καταγράψει η Γιάννα Αγγελοπούλου, με την επίσκεψή της στο Ναύπλιο, την Παρασκευή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» εγκαινιάζει τις επαφές της με αυτή την επίσκεψη, για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η πρόεδρος της Επιτροπής την Παρασκευή θα βρεθεί στην αργολική πρωτεύουσα όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κωστούρο στο Δημαρχείο, ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Βουλευτικό, την πρώτη Βουλή της Ελλάδας.

Η επίσκεψή της έρχεται στον απόηχο του σάλου που έχει ξεσπάσει για το λογότυπο της επιτροπής και των επικριτικών σχολίων που έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα οι διαφωνίες αρκετών εστιάζονται στο γεγονός ότι από το λογότυπο λείπει ο σταυρός που υπάρχει στην ελληνική σημαία, ενώ άλλοι ανακάλυψαν ότι το ίδιο γραφικό, η κυματιστή κορδέλα είχε χρησιμοποιηθεί από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση σε αναμνηστικό γραμματόσημο!

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.