Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Το στοίχημα της Σόνιας για την ισότητα

Το στοίχημα της Σόνιας για την ισότητα

Η νέα πρόεδρος του ΚΕΘΙ μιλά για την πρόκληση που αναλαμβάνει.

Η πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας Σόνια Ταντάρου Κρίγγου φωτογραφήθηκε με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα.

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, η νέα πρόεδρος του ΚΕΘΙ:

«Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά, με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, στην άρση όλων εκείνων των παραγόντων που ακόμα και σήμερα συντηρούν την ανισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών και καλλιεργούν τα έμφυλα στερεότυπα.

Η θέση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι. αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά συνάμα και πρόκληση να εργαστώ σκληρά για την προώθηση του έργου του και την εκπλήρωση της αποστολής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.

Υπόσχεση όλων να δουλέψουμε ο ένας πλάι στον άλλο αναδεικνύοντας και ενισχύοντας την πολύτιμη δράση για την ελληνική κοινωνία του Κ.Ε.Θ.Ι.»

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.