Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στοίχημα Κωστούρου και για το 5ο Δημοτικό Ναυπλίου

Στοίχημα Κωστούρου και για το 5ο Δημοτικό

Ο δήμαρχος ψάχνει οικόπεδο για νέο σχολείο στο Ναύπλιο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 25 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην αναζήτηση οικοπέδου που θα αγοραστεί με σκοπό την κατασκευή νέου σχολείου βρίσκεται ο Δήμος Ναυπλιέων. Αυτό υποσχέθηκε στην χθεσινή Γενική Συνέλευση των γονέων του 5ου Δημοτικού Ναυπλίου, το οποίο συστεγάζεται επί σειρά ετών με το 2ο Δημοτικό.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Το θέμα του πέμπτου δημοτικού το γνωρίζουμε όλοι και των προβλημάτων τα οποία έχει. Ενημέρωσα τους γονείς σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται για την αγορά οικοπέδου όσο και για τα αιτήματα προς τα υπουργεία για την παραχώρηση επίσης οικοπέδων που θα μπορούν να είναι χώροι εκπαίδευσης».

«Επίσης με την πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κυρία Μαρία Ράλλη αναφερθήκαμε στην καθημερινότητα αλλά και στην επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους συλλόγους των διδασκόντων», συμπληρώνει ο δήμαρχος.

Καταλήγοντας ο κ. Κωστούρος επισημαίνει: «Έγινε κατανοητό ότι το κτιριακό θέμα του πέμπτου δημοτικού είναι προτεραιότητα και έτσι αντιμετωπίζεται από τη δημοτική αρχή. Είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί».

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.