Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μητσοτάκης Λυκουρέντζος

Στο τιμόνι του ΕΛΓΑ ο Αρκάς Ανδρέας Λυκουρέντζος

Πελοποννήσιος ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, με απόφαση Βορίδη.

Ανδρέας Λυκουρέντζος, με καταγωγή από την Αρκαδία, αναλαμβάνει με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη την προεδρία του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ).

Ο κ. Λυκουρέντζος αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα από 1η Νοεμβρίου διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. την περίοδο 1997- 2000, ως στενός συνεργάτης του Κώστα Καρμανλή Έχει περάσει από την θέση του Υφυπουργού Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 2007-2009.

Αλλαγές δρομολογούνται και στην ηγεσία του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις κοινοτικές επιδοτήσεις και πληρωμές. Πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναλαμβάνει ο αναπληρωτής καθηγητής στο Εργαστήριο Γεωργικής Μηχανικής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Γρηγόρης Βάρρας, γνωστός και από την δουλειά του για την Αναγέννηση των Λευκών Όρων στην Κρήτη, ενώ αντιπρόεδρος του οργανισμού αναλαμβάνει ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Μελάς.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.