Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκος Χαρδαλιάς

Στο Σιδηρόκαστρο της Τριφυλίας την Παρασκευή ο Χαρδαλιάς

400€ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή για την φιλοξενία του

Στο χώρο όπου θα στεγαστεί το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στην Τ.Κ. Σιδηροκάστρου της Αυλώνος του δήμου Τριφυλίας, θα βρεθεί μεθαύριο Παρασκευή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, συγκλήθηκε  έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων το δεύτερο έχει ως εξής: «Έγκριση δαπάνης φιλοξενίας για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο χώρο όπου θα στεγασθεί το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στην Τ.Κ. Σιδηροκάστρου, ΔΕ Αυλώνος».

«Στις 26/6/2020, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Χαρδαλιάς, θα επισκεφθεί την Τ.Κ. Σιδηροκάστρου της ΔΕ Αυλώνος, όπου παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας, εκπροσώπων της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Μεσσηνίας και του Δήμου, θα γνωρίσει το χώρο όπου σύντομα θα στεγασθούν οι υπάλληλοι του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου», αναγράφεται στην εισήγηση του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη. Ακολούθως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο Δήμος θα προβεί σε παράθεση μπουφέ φιλοξενίας προς τιμήν του με συνολική δαπάνη 400 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ 24%), την οποία καλείται να εγκρίνει η Ο.Ε.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.