Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Στο προσκήνιο η μουσειακή αξιοποίηση του παλιού μηχανοστασίου των Μύλων

Συνάντηση Χειβιδόπουλου με τον πρόεδρο του ΟΣΕ και με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την επαναλειτουργία του τρένου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 1 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα συναντήθηκε πριν λίγες μέρες με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας γνωστοποίησε τα βασικά σημεία της πρόσφατης συνάντησης του με τον πρόεδρο του ΟΣΕ Γιώργο Κακουλάκη.

Ο ίδιος ο Τάσσος Χειβιδόπουλος είχε και παλιότερα αναφερθεί στην πρόθεση μουσειακής αξιοποίησης του σταθμού και παλιού μηχανοστασίου των Μύλων με τις σπάνιες ατμομηχανες και ντιζελομηχανές που φιλοξενεί, θέμα το οποίο τέθηκε επί τάπητος και στην συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΟΣΕ.  

Εκτός από αυτό ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως η αξιοποίηση συμβόλων της σιδηροδρομικής γραμμής που εξυπηρετούσε τα μεταλλεία Ερμιόνης, καθώς και μία μελέτη για ενδεχόμενη δημιουργία ποδηλατόδρομου δίπλα στον σιδηροδρομικό άξονα Άργους Ναυπλίου.

Επίσης συζητήθηκε η διαδικασία και τα στάδια εκπόνησης της μελέτης βιωσιμότητας που θα χρηματοδοτήσει ο Δήμος Ναυπλιέων καθώς και η από κοινού θέληση για συνάντηση με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Από την πλευρά της Πρωτοβουλίας Πολιτών συμμετείχαν οι Τόλης Κοΐνης, Αντρέας Κοροβέσης, Σωτήρης Μανός, Βαγγέλης Ντάνης, Χρήστος Σάιτ και Τάσος Ταραντίλης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org