Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Στο πλευρό του Νίκα και ο Χρήστος Αντωνόπουλος

Εναρμονισμένος με τις επιλογές της ΝΔ ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας, που είχε εκλεγεί με την παράταξη Τατούλη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 15 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απόλυτη στήριξη στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα εξέφρασε με δήλωσή του και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Χρήστος Αντωνόπουλος.

Ο κ. Αντωνόπουλος δήλωσε: «Είναι αυτονόητη η στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα που εκφράζει την κεντρική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αλλωστε η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να διακόψει την στήριξη στον σημερινό περιφερειάρχη και να εκπροσωπηθεί με ένα δοκιμασμένο στέλεχος της αυτοδιοίκησης στις Περιφερειακές εκλογές όπως είναι ο Παναγιώτης Νίκας, με δικαιώνει απόλυτα για την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τον Μάρτιο του 2017. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουμε τον αγώνα και θα νικήσουμε». 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.