Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο το 6ο Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας

Γιατροί απ' όλη την Ελλάδα θα βρεθούν για ένα τετραήμερο στην Αργολική πρωτεύουσα

Η Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης  στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πραγματοποιούν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και το 11ο Σεμινάριο Ομάδων Εργασίας ΕΕΕΕΠ στο Ναύπλιο. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28/2 εως τις 2/3 στο ξενοδοχείο «Αμαλία».

Το 6ο  Πανελλήνιο Λεμφολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας   σε συνεργασία με το 11ο Σεμιναρίου  Ομάδων Εργασίας της  Ελληνικής Εταιρείας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας  φιλοδοξούν  να είναι ένα από αυτά τα σπάνια συνέδρια που θα συνδυαστούν οι γνώσεις  πάνω στην διάγνωση, στην διαφορική διάγνωση, αντιμετώπιση τόσο αγγειακών παθήσεων όσο και των παραγόντων  κινδύνου τους  καθώς και πάνω στην διάγνωση και διαχείριση ασθενών μεΑγγειακές Παθήσεις, ΧΑΠ, ουρική νόσο, μετεγχειρητικό πόνο, μεταβολικά νοσήματα, διαβήτη, κατάθλιψη, οσφυαλγία κ.λπ.  συμφώνα  με  τα νεότερα δεδομένα και τις παγκόσμιες  οδηγίες.

Εικόνα
Στο Ναύπλιο το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας

Στο συνέδριο συμμετέχουν  πολλές και διαφορετικές ειδικότητες όπως παθολόγων, γενικών ιατρών, καρδιολόγων,παθολόγων-ογκολόγων,χειρουργών, αγγειοχειρουργών, πλαστικών χειρουργών, ακτινολόγων, ακτινοθεραπευτών, δερματολόγων, λοιμωξιολόγων, γυναικολόγων, αναισθησιολόγων αλλά και νοσηλευτών, ψυχολόγων, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών και διαιτολόγων.

Ταυτόχρονα στο συνέδριο θα υπάρχουν σειρές εκπαιδευτικών μαθημάτων όπως τις τεχνικές αντιμετώπισης του λεμφοιδήματος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο  καθώς και άλλων μαθημάτων με στόχο τόσο την εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τις αγγειακές  παθήσεις όσο και των ασθενών που θα συμμετέχουν στο συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://mailchi.mp/apr.com.gr/elecongress2020

Γραμματεία του Συνεδρίου τηλ. 210 3645 629

Το πρόγραμμα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.