Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλείνουν με τα τρακτέρ το Κουτσοπόδι

Στο κέντρο της Καλαμάτας με τα τρακτέρ οι αγρότες

Διεκδικούν αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις ελιές

Στους δρόμους για μια ακόμα φορά οι Αγρότες καθώς με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης έφτασαν στην Καλαμάτα υλοποιώντας απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης.

Οι αγρότες ξεκίνησαν από τον Σταθμό της Μεσσήνης με αγροτικά μηχανήματα και ιδιωτικά οχήματα και αφού διέσχισαν κεντρικούς δρόμους, κορύφωσαν και κλιμάκωσαν την κινητοποίησή τους στην είσοδο του διοικητηρίου στην Καλαμάτα.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι η φετινή καταστροφή στην ελιά λόγο καύσωνα αποτελεί ταφόπλακα γι΄αυτούς καθώς είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά με χαμένο εισόδημα. Επεσήμαναν επίσης πως Αγρότες και κτηνοτρόφοι πουλούν τα προϊόντα τους κάτω από το κόστος παραγωγής. “Η κατάσταση με τις πατάτες, γάλα, κρέας κτλ είναι χαρακτηριστική” τονίζουν σε ανακοίνωσή τους. «Την ίδια στιγμή το κόστος εκτοξεύεται, η φοροληστεία μας συνεχίζεται και ο λαός ακριβοπληρώνει τα δικά μας προϊόντα που τα δίνουμε σχεδόν τζάμπα».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.