Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φαγητό τραπέζι Κεφαλόβρυσο Άργους

Στο Κεφαλόβρυσο Άργους! Εκεί βρίσκεται το Πρώτο Σπίτι του Ελληνικού Φαγητού

Η Σταυρούλα και ο Παναγιώτης, χρησιμοποιόντας αγνά τοπικά υλικά, θεμελίωσαν εκεί την ελληνική γεύση και την πάντρεψαν με την δημιουργικότητα, κάτω από τον φιλόξενο πλάτανο (Pics).

Οι Έλληνες Εξερευνητές TGE-The GREEK EXPLORERS συναντούν τα Ελληνικά Μονοπάτια HELLENIC PATHS στο Πρώτο Σπίτι του Ελληνικού Φαγητού.

Η Σταυρούλα και ο Παναγιώτης μας ξάφνιασαν ευχάριστα με την πιο ξεχωριστή γευστική εμπειρία και όχι μόνο!

Μας ένωσαν τα μονοπάτια της φύσης, της πνευματικότητας και της δημιουργίας η ομορφιά του φωτός που περνά μέσα από τις φυλλωσιές, μέσα από τους δαίδαλους του μυαλού και εξαχνίζει, όπως τα κρύα νερά του ποταμού Ίναχου που ρέουν μέσα από την σπηλιά, στο Κεφαλόβρυσο.

Στο Κεφαλόβρυσο Άργους! Εκεί βρίσκεται Το Πρώτο Σπίτι του Ελληνικού Φαγητού. Η Σταυρούλα και ο Παναγιώτης, χρησιμοποιόντας αγνά τοπικά υλικά, θεμελίωσαν εκεί την ελληνική γεύση και την πάντρεψαν με την δημιουργικότητα, κάτω από τον φιλόξενο πλάτανο.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.