Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Κρίγγος

Στην Επιτροπή Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ ο Δημήτρης Κρίγγος

Η Επιτροπή πραγματεύεται θέματα τοπικής ανάπτυξης σε κάθε περιοχή της χώρας και στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ορίστηκε στην Επιτροπή Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτροπή με αντικείμενο ιδιαίτερης βαρύτητας για τους δήμους και τη χώρα. Πραγματεύεται θέματα τοπικής ανάπτυξης σε κάθε περιοχή της χώρας και στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Με την τοποθέτηση του στην σημαντική αυτή θέση αναγνωρίζεται η διαχρονική προσφορά του και εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης που συνδυάζονται με εξαιρετικές σπουδές καθώς ο Αντιδήμαρχος είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων και ολοκληρώνει και το ΜΒΑ: «Στρατηγική Διοίκηση και Ανταγωνιστικότητα» (ΜΒΑ in Strategic Management and Competitiveness) και ειδίκευση στη «Στρατηγική Ανταγωνιστικότητας Κρατών και Περιφερειών» (Competitiveness Strategy of Countries and Regions) στο ΕΚΠΑ και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Με την συμμετοχή του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην προώθηση σημαντικών θεμάτων και της Αργολίδας.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.