Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στην Αργολίδα ο Μπουντρούκας - Οι μεγάλες προτεραιότητες για την ανάπτυξη του νομού

Σε «Εσπερίδες» και Επιμελητήριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας συναντήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας με τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο και πολλά μέλη της διοίκησης.

Αναδείχθηκαν οι μεγάλες προτεραιότητες της Αργολίδας, για το δρόμο προς την Ανάπτυξη στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως: η χωροθέτηση των παραγωγικών μονάδων, η βελτίωση των όρων επιχειρηματικότητας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, το φυσικό αέριο για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, η τουριστική ανάπτυξη και η ολοκλήρωση του συνεχώς αναβαλλόμενου έργου του Αναβάλλου.

Περιοδεία Μπουντρούκα στην Αργολίδα

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας έκανε επίσκεψη στη Συνεταιριστική μονάδα Εσπερίδες, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας Σπύρο Αντωνόπουλο και το στέλεχος Γιάννη Δημάκη, για την πορεία της τυποποίησης, τις γραμμές παραγωγής, τη συμμετοχή της μονάδας στην οικονομία της Αργολίδας.

Ο κ. Μουντρούκας τόνισε, ότι η επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με το μέγεθος των συνεταιριστικών οικονομικών μονάδων, είναι μία βάση για κατάκτηση αγορών και αύξηση κατά πολύ, των εξαγωγών της χώρας μας με όλα τα συνεπακόλουθα (δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερες τιμές στην πρωτογενή παραγωγή κ.ά.).

Περιοδεία Μπουντρούκα στην Αργολίδα

Το απόγευμα ο κ. Μπουντρούκας συναντήθηκε με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, έγινε συζήτηση για την πορεία μέχρι τις Εκλογές και την ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων της παράταξης.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.