Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Στην Αρκαδία με το Κίνημα Αλλαγής ο Παύλος Χρηστίδης

Επίσκεψη στην Αρκαδία και κεντρική ομιλία στην Τρίπολη από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 8 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κατά την επίσκεψή του στην Αρκαδία, την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, μίλησε το βράδυ, παρουσία πλήθους κόσμου, στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας, όπου ανέπτυξε τις πολιτικές και προγραμματικές θέσεις του Κινήματος, επαναλαμβάνοντας το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

«Η δημιουργία μιας μεγάλης αυτόνομη παράταξης είναι εντολή 212.000 συμπολιτών μας. Η Φώφη Γεννηματά κάνει πράξη αυτή την εντολή, με σύνθεση, ανανέωση, διεύρυνση. Απέναντι στο συντηρητικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΝΔ, διαμορφώνουμε μια συμμαχία για τις προοδευτικές τομές που έχει ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χρηστίδης

Κατά την διάρκεια της ημέρας συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Γιάννη Μπουντρούκα, όπως και με το ΔΣ, παρουσία εκπροσώπων της ΒΙ.ΠΕ, του ξενοδοχειακού κλάδου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του Νομού.

Επίσης μαζί με τον Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα  Κωνσταντινόπουλο, συναντήθηκαν με  τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Κανδήλας κ. Χ. Σταμάτη ενώ επισκέφθηκαν τα έργα που βοηθούν την πρωτογενή παραγωγή και τόνισαν την ανάγκη το έργο αυτό που παράγει πλούτο, δίνει θέσεις εργασίας και λύνει τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής να ολοκληρωθεί γρήγορα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org