Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλάζιες σημαίες Αργολίδα

Στάσιμη η Αργολίδα στις Γαλάζιες Σημαίες, με τις λιγότερες στην Πελοπόννησο!

Δύο παραλίες στον Δήμο Ναυπλιέων και μία ιδιωτική παραλία ξενοδοχείου στο Πορτοχέλι βραβεύτηκαν και φέτος με γαλάζια σημαία - Η επανάπαυση έφερε στην Αργολίδα την φτωχότερη συγκομιδή σε όλη την Πελοπόννησο!
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 10 Μάιος. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) οι φετινές ακτές και μαρίνες που κερδίζουν την «Γαλάζια Σημαία 2018». 519 Ελληνικές ακτές, 15 μαρίνες και ένα 1 σκάφος αειφόρου τουρισμού κέρδισαν φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας.

Επαναπαυμένη η Αργολίδα που φέτος συγκέντρωσε τις λιγότερες γαλάζιες σημαίες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Οι τρεις γνωστές παραλίες παίρνουν τη Γαλάζια Σημαία και φέτος. Πρόκειται για την Καραθώνα, την Ψιλή Άμμο στο Τολό και την AKS Hinitsa Bay στο Πορτοχέλι.

Καμία νέα είσοδος για την Αργολίδα την ίδια στιγμή που η Αρκαδία κατάφερε πάρει τέσσερις σημαίες (από μία πέρσι). Αντίστοιχα η Λακωνία συγκέντρωσε 9, η Αχαϊα και η Ηλεία από 8, η Κορινθία 7 και η Μεσσηνία 6.

Η ετήσια αναγγελία των βραβεύσεων του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», έγινε την Τετάρτη 9 Μαϊου στο Παράλιο Άστρος, παρουσία πολλών εκπροσώπων της πολιτείας και κλαδικών φορέων του Τουρισμού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 2018

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2