Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ντοκιμαντέρ για τον Στάικο Σταϊκόπουλο

Στάϊκος Σταϊκόπουλος: Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον ήρωα του Παλαμηδίου

«Εγώ ο Στάικος» - Μέσα από δραματοποιημένες σκηνές με κοστούμια εποχής παρουσιάζεται ο ήρωας, η δράση του και η κορυφαία πράξη του με το ρεσάλτο που έδωσε την ελευθερία στο Ναύπλιο.

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον ήρωα του Παλαμηδίου Στάϊκο Σταϊκόπουλο από τη Ζάτουνα της Αρκαδίας, ετοιμάζουν ο σκηνοθέτης Σταύρος Ιωάννου και η σεναριογράφος Χαρά Φράγκου.

Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει με ντοκουμέντα και εικαστικά η σημαντική για το έργο της στη μελέτη του 1821 Αργολική Αρχειακή βιβλιοθήκη Ιστορίας & Πολιτισμού (www.argolikivivliothiki.gr). 

Ντοκιμαντέρ για τον Στάικο Σταϊκόπουλο

 

Μέσα από δραματοποιημένες σκηνές με κοστούμια εποχής παρουσιάζεται ο ήρωας, η δράση του και η κορυφαία πράξη του με το ρεσάλτο σε ένα απόρθητο κάστρο, το κάστρο του Παλαμηδίου στις 30 Νοεμβρίου του 1822 που έδωσε την ελευθερία στην πόλη του Ναυπλίου.

Το ντοκιμαντέρ με πολλούς συντελεστές και κατάλληλα διαμορφωμένα σκηνικά μεταφέρει τον θεατή σε εκείνα τα χρόνια. Ήδη τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ ευελπιστούν να το έχουν έτοιμο πριν το τέλος του 2020.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.